Sliskigt

Den dagen fick Alliana fnatt! Det började med att hon gick in i en affär som sålde konkurslager. Där fanns allt! Minimala trosor, hårprydnader, festklänningar, shorts, pälsjackor, skor – ja allt man kan tänka sig. Det var lång kö vid de enkla som provbåsen och trångt mellan klädställen..

Medan Alliana gick där bland klädesplaggen fick hon en underlig lust att köpa ett sådant där åtsittande kroppsfodral med slits i sidan och helst i leopardmönster.

Vad i hela fridens dar hade farit i henne? Hon som för det mesta var alldagligt och lite halvtrist klädd. Definitivt utan extravaganser för var det något hon inte ville så var det att skapa uppmärksamhet.

Hämningarna var som bortblåsta och hon småskrattade inombords åt sig själv när hon nu stod i kassakön. Inte brydde hon sig om att prova inte. Nej hem skulle hon snabbast möjligt. Hon längtade efter att få dra spektaklet på sig och för en kväll bara vara – ja-a vara en sliskig vamp.

Alliana var så upprymd inombords att hon inte märkte folks omedelbara reaktioner. De hade plötsligt blivit uppmärksamma på denna lyckliga kvinna i en väldigt stressad kassakö. Alliana såg bara en skön drömbild av sig själv..

-129,50 tack!

***

Allianas vampiga fodral

Advertisements

Author: *blogfia*

Sometimes I like what I see – then I shoot! – Sometimes I don't like what I see – then I shoot too!

2 thoughts on “Sliskigt”

Thanks for visiting!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s